muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.26°
12°

Breus

• Educació

Nou doctorat Els vicerectors d'Ordenació Acadèmica del Grup dels Set, que inclou les universitats públiques de Balears, Cantàbria, Navarra, Oviedo, La Rioja, País Basc i Saragossa, acordaren crear un doctorat universitari sobre noves tecnologies aplicades a l'ensenyament. Segons Rosario García, vicerectora de la Universitat de La Rioja, amfitriona de les trobades, la idea és que la titulació comenci a funcionar el proper curs, per a la qual cosa s'ha establert una comissió d'experts de cada universitat. DdB.

• Política

Frutos, a Palma El dirigent d'IU Paco Frutos manifestà ahir a Palma el seu desig que el PSOE trobàs la solució als seus problemes des d'una perspectiva d'esquerres i no de dretes «com ha passat altres vegades». Frutos, que participà en una assemblea del PCIB, destacà que se sentia secretari general en el proper congrés del PCE si Anguita decideix no continuar. DdB.

• Religió

Entrega de diplomes El bisbe de Mallorca, Teodor Úbeda, lliurà ahir els diplomes als 55 alumnes que han participat en els cursos organitzats per l'Arxiu Diocessà, i que s'han centrat en biblioteconomia, paleografia i diplomàcia. El bisbe destacà que l'arxiu s'ha d'emprar com instrument de divulgació cultural. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.