nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.86°

Un incendi causat per un encenedor destrueix un domicili de Son Gotleu

90692
El foc es produí en el carrer de Santa Florentina. | F.C.

Un incendi provocà greus desperfectes ahir dematí en un primer pis situat al carrer de Santa Florentina, en la barriada de Son Gotleu de Palma. Tres persones resultaren lleument intoxicades a causa del fum i la Policia Local s'encarregà d'evacuar prop de quaranta veïns de l'edifici per evitar danys personals.

Un menor

El foc començà poc després de les onze del matí. Sembla ser que un menor jugava damunt un sofà amb un encenedor i aquest es va accionar. A poc a poc les flames començaren a envair l'estància i el nin avisà el seu pare. El progenitor provà d'apagar el foc pels seus propis mitjans però li fou impossible, per la qual cosa abandonà el pis amb els seus dos fills.

El Cos de Bombers, la Policia Local i el Cos Nacional de Policia es desplaçaren al carrer. En poc temps s'evacuaren els veïns propers a la vegada que els bombers procedien a controlar l'incendi. Les ambulàncies del 061 també arribaren al lloc per assistir tres persones que havien patit els efectes del fum i es trobaven lleugerament intoxicades. El pare de les dues criatures sofrí cremades en els cabells i en un peu durant els intents per sufocar les flames. Hi ha la circumstància que alguns dels veïns de l'edifici decidiren pujar a la terrassa en lloc d'abandonar per complet l'immoble, fet que hauria pogut ser l'origen d'una desgràcia si els bombers no haguessin controlat les flames.

Sala destruïda

En poc menys de mitja hora l'incendi ja havia estat apagat. La sala on començà el sinistre quedà totalment destruïda i la resta de l'habitatge quedà malmès pels efectes del fum. Els pisos annexos patiren alguns danys materials. Una vegada controlada la situació s'investigà quines havien estat les causes de l'incendi. En un principi es pensava que tot havia estat producte d'un curtcircuit però més tard es determinà que l'encenedor que manipulava el menor era l'origen de les flames.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.