algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

La Policia entrega a la jutgessa l'informe de l'explosió del Cappuccino

La titular del jutjat d'Instrucció número 10 de Palma ha rebut l'informe elaborat pels experts del Cos Nacional de Policia referent a l'explosió que tingué lloc el passat 27 de setembre al Cappuccino i que provocà la mort d'un cambrer i ferides a quaranta persones.

Amb aquest document, la magistrada tindrà un dels elements més necessaris per determinar qui és el responsable de la deflagració, ja que durant aquest temps dos agents arribats de Madrid i un grup d'efectius de Palma han estudiat les causes del sinistre. L'informe determina que la xarxa de Gesa propera a la zona del Cappuccino patia una sèrie de desperfectes que poden ser el motiu de l'acumulació de gas en els baixos de l'establiment.

També s'ha sabut una dada nova respecte de les informacions que apareixen en l'informe policíac. Sembla ser que la fugida de gas ja s'estava produint des de mesos enrere i que el propà s'acumulà a poc a poc en el soterrani del Cappuccino.

El document de la Policia es basà en els indicis i proves que es recolliren al local durant el mateix dia dels fets i en les jornades posteriors. Els dos experts de Madrid arribaren a Palma poc després d'haver"se produït la deflagració i enviaren una sèrie de mostres a un laboratori de Madrid on han estat analitzades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.