algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
17°

La Conselleria difon l'informe on va llevar crèdit a la universitat privada

Educació diu que ja advertí la promotora dels inconvenients

La Conselleria d'Educació sabia que la promotora Maioris Décima volia crear un campus privat, però en cap moment ha rebut un expedient que complís els requisits necessaris per tirar endavant les obres.

El fet de tenir-ne notícia, transcrigueren ahir en un comunicat, «no implica el suport explícit, ni aquell moment ni ara, al projecte en concret, perquè mai no hi ha hagut constància del seu contingut educatiu».

Les fonts asseveraren també que en cap moment va ser l'empresa la que es va posar en contacte amb ells per exposar-los les seves intencions, sinó que el Consell de Mallorca els ho va transmetre, cosa que contradiu la versió oferida dies enrere pel president de la constructora, Xavier Cabotà.

La institució del Govern difongué ahir l'informe amb què, el 4 novembre de 1997, contestava a les preguntes del Consell sobre els requisits necessaris per a una implantació d'aquestes caraterístiques. El document el va signar el director general d'Educació, Rafel Bosch, i analitzava la situació segons els preliminars que estableix la Llei per a creació de centres docents d'educació superior, com són l'aprovació per part del Parlament de les Illes Balears i del Consell d'Universitats, entre d'altres.

La conclusió, segons transcrigueren, dictava que «en l'esmentat expedient no hi ha constància d'aquests requisits i, per tant, el projecte l'haurà de completar en el seu moment». De tota manera, la institució deixava les portes obertes a atendre la demanda si arribava a fer-se plausible.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.