algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

El PP local demana la readmissió de Joana Aina Vidal

El president insular Jaume Font diu que el comitè de conflictes hi tindrà la paraula

El comitè local del PP de ses Salines ha demanat la readmissió al partit de la diputada expulsada Joana Aina Vidal, amb la intenció de presentar-la a les llistes en les eleccions locals i autonòmiques, segons fonts del mateix partit. El president insular del Partit Popular, Jaume Font, ha reconegut la petició dels conservadors de ses Salines, davant la qual assegura que «el comitè de conflictes hi tindrà la darrera paraula».

Joana Aina Vidal va ser expulsada el desembre de 1996 del PP després de votar favorablement a la creació de comissions d'investigació en el Parlament pels casos de corrupció. L'expulsió no va ser molt ben rebuda per la gent del PP de ses Salines, que sempre li han donat el seu suport quasi incondicional. «Sabia que hi havia intencions, però si m'ho proposen hauré de pensar amb deteniment si acceptar o no», afirmà ahir la diputada.

Segons ha pogut saber Diari de Balears, la proposta de readmissió s'ha presentat, no per escrit, sinó de paraula, a Jaume Font i també al president regional del Partit Popular, Joan Verger.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.