nubes dispersas
  • Màx: 18.29°
  • Mín: 8.69°
18°

Un jove mor a Vilafranca en xocar contra un cotxe de la Guàrdia Civil

En la col·lisió es varen registrar tres ferits de gravetat i dues persones il·leses

Un jove de 23 anys, Jesús Jabalera González, morí dilluns a Vilafranca després de veure's embolicat en una col·lisió múltiple entre diversos cotxes, un dels quals de la Guàrdia Civil de Trànsit. En l'accident es registraren tres ferits de gravetat.

El fet va ocórrer a les 21.45 hores a la carretera C-715, que connecta Palma amb Cala Rajada. Jesús Jabalera menava un turisme Hyundai Coupé 1.600 de recent matriculació. En passar per devora la plaça de Vilafranca i quan enfilava un tram amb un revolt, en el punt quilomètric 38'400, va perdre el control del vehicle i aquest es dirigí cap el carril contrari. En aquell moment es produí una col·lisió per envestida obliqua amb un Citroën Xantia de la Guàrdia Civil de Trànsit, ocupat pels agents Francisco S.N.R. i Antonio T.G., que resultaren ferits de gravetat.

Els dos cotxes descriviren una trajectòria inusual i xocaren contra un Fiat Tempra que menava Margalida L.F., de 22 anys, i que a la vegada impactà contra un Renault 11 que era ocupat per Sebastià A.P., de 58 anys. Aquests dos accidentats resultaren il·lesos.

Però l'accident no finalitzà en aquest instant ja que el Renault atropellà Antonia F.B., de 53 anys, que caminava per la zona de la col·lisió i que patí lesions de caràcter greu.

La Guàrdia Civil elaborà un informe de l'accident amb la finalitat d'aclarir el que havia passat. Segons les primeres hipòtesis, sembla que el conductor del Hyundai Coupé circulava a una velocitat excessiva amb relació a les condicions de la via.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.