algo de nubes
  • Màx: 19.17°
  • Mín: 9.02°
19°

Les millores a la xarxa d'aigües brutes costaran quasi 900 milions

L'Ajuntament acabarà així amb el coll de botella del Tucan

La xarxa de sanejament d'Alcúdia millorarà considerablement de cara a la temporada turística que ve. Tant és així que l'Ajuntament té previst una inversió en estacions impulsores i emissaris de devers 900 milions de pessetes en només un any.

De fet, serà en el proper Consell d'Administració d'EMSA (Empresa Municipal de Serveis d'Alcúdia), quan es presenti el projecte d'estacions impulsores i d'emissaris d'Alcúdia, que contempla l'àrea compresa entre el nucli històric, cap el poliesportiu i fins a l'avinguda Tucan.

Aquest projecte inclou la instal·lació d'una canonada que anirà des de les murades fins al poliesportiu, on s'ubicarà una estació impulsora amb prou capacitat per recollir tant les aigües residuals del nucli històric com les que en un futur es canalitzin des dels nuclis costaners. En concret, se'n beneficiaran Bonaire, Malpàs, Morer Vermell, Manresa i el Barcarès. A partir d'aquesta bomba impulsora i fins a l'estació depuradora es col·locarà una altra xarxa. Així, de cara a la propera temporada l'Ajuntament pensa acabar amb el coll de botella que es generava a la zona del Tucan, on només una estació recollia totes les aigües brutes del terme per bombejar-les cap a la planta depuradora, segons el primer tinent de batle, Tolo Rebassa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.