nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Breus

• Inca

Campanya del PSM L'agrupació dels joves del PSM d'Inca ha encetat una campanya de recollida de firmes reclamant l'obertura de la biblioteca municipal al claustre de Sant Domingo com més aviat millor. Amb el lema «Volem la biblioteca que Inca es mereix», els nacionalistes demanaran, a més, que aquest nou espai compti amb una sala d'estudi i una sala infantil. També volen que s'ampliïn els horaris d'obertura i que es doti amb tots els serveis necessaris com una hemeroteca, una videoteca i un complet equip informàtic. Els joves del PSM consideren insuficient l'espai i el servei de biblioteques que s'ofereix actualment a Inca. T.G.

Filatèlia L'Associació Filatèlica d'Inca ha dedicat enguany un mata-segells a la memòria de la Unió Musical Inquera. Aquest aparell se sol emprar tradicionalment per segellar algunes postals i documents i després es destrueix. L'associació filatèlica així ho fa cada any amb motiu del Dijous Bo, durant el qual munta també una exposició de segells. Així mateix, s'ha editat un petit fullet amb la història de la banda. T.G.

• Santa Maria Ampliació de l'escola
La Conselleria d'Educació començarà el pròxim mes de gener la segona fase d'ampliació de l'escola pública Melcior Rosselló amb la qual es construiran quatre aules noves. L'Ajuntament de Santa Maria ja ha rebut la confirmació oficial per part del Govern balear. Les noves aules s'ubicaran en el primer pis, on ja se n'edificaren dues l'estiu passat. D'aquesta manera, es posarà remei definitivament a la manca d'espai material que patia l'escola a causa de l'increment que ha experimentat la matrícula. T.G.

• Manacor

Set places de policia L'Ajuntament de Manacor ha convocat una selecció de personal funcionarial amb caràcter interí per ampliar la plantilla de la corporació amb set nou policies locals. Els interessats compten amb un termini de deu dies per presentar les seves instàncies davant el registre general de l'Ajuntament. La Policia serà augmentada amb cinc auxiliars que es faran càrrec del servei de l'ORA, que serà municipalitzat. M.F.

Festes de Crist Rei Ahir s'iniciaren les festes del barri de Crist Rei amb un dinar a benefici del projecte del nou local parroquial i un homenatge als majors de 80 anys d'aquesta barriada. Per avui està previst un concurs de pesca modalitat roquer a Portocristo i el pròxim dimarts se celebrarà una conferència sobre el Regne de Déu a la Bíblia. La cita és a les 21 hores al carrer Vilanova, número 16 de Manacor. M.F.

Teatre Els propers dies 22 i 23 de novembre es presentarà al Teatre Municipal de Manacor l'obra El Florido Pensil. L'horari de les funcions serà a les 18.30 i 21.30 hores diumenge que ve i a les 21.30 hores dilluns. L'obra està representada per cinc actors adults que varen patir l'educació nacional catòlica. M.F.

• Felanitx

Sant Salvador Els habitants de Felanitx han respost massivament a la recaptació de fons per dur a terme les obres de reforma i restauració de l'església del puig de Sant Salvador. La quantitat puja a 13.497.301 pessetes. Les donacions encara estan obertes a les esglésies i a les entitats bancàries fins arribar als 35 milions de pessetes a què pugen les obres de restauració. M.F.

Cinema Club El pròxim dijous dia 19, a les 21 hores, començarà a l'Auditori Municipal la temporada regular de cinema que ofereix el Cinema Club Recerca. L'acte s'iniciarà amb una conversa a càrrec de Julián Sánchez i, a les 21.30 hores, amb la projecció de la pel·lícula Hombres armados de John Sayles. M.F.

• Sóller

Pista patinatge Un grup de joves sollerics ha decidit posar en marxa una recollida de signatures per tal de reclamar una pista de patinatge i skate, activitats que ara es veuen obligats a fer al mig del carrer o a la plaça. La idea agrada a l'Ajuntament, tot i que ara per ara, no disposa de cap espai on es pugui ubicar. Amb vista al futur, emperò, no es descarta aconseguir-ho. La recollida de signatures es fa majoritàriament a les escoles. M.A.C.

UM amb Centreamèrica Unió Mallorquina de Sóller ha anunciat la seva intenció de donar la seva paga mensual com a grup municipal als damnificats per l'huracà Mitch, gest que han demanat que també facin la resta de grups, els quals encara no s'han manifestat al respecte. També el regidor de Serveis Socials, Miquel Nadal, ha dit que donarà les 250.000 pessetes que la seva àrea entrega anualment a missions als damnificats per l'huracà. Finalment, no es descarta l'obertura d'una subscripció popular a l'Ajuntament per la mateixa causa. M.A.C.

• Calvià

Recollida medicaments L'Ajuntament de Calvià ha començat una campanya solidària que consisteix en la recollida de medicaments per lluitar contra la malaltia del càncer a Cuba. Es necessiten especialment antibiòtics, analgèsics, vitamines, antifúngics i col·liris antibiòtics. Els productes es poden dipositar a l'Ajuntament, les escoletes infantils municipals, els dos instituts del terme municipal i les cases de cultura de Calvià. Tots els medicaments recollits es faran arribar als nins i nines de l'hospital oncològic de l'Havana a través de l'organització Voluntaris de Mallorca. Si voleu informació sobre el tema trucau al 971-139181. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.