cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

El món de la cultura demana un gir en el desenvolupament de Mallorca

L'àmbit universitari, encapçalat pel rector Huguet, participà a la manifestació

Representants del món de la cultura, la Universitat, el moviment veïnal i les professions liberals s'adheriren ahir a la gran manifestació convocada pel GOB en defensa del territori.

Entre les 25.000 persones que aproximadament recorregueren els carrers més cèntrics de Palma s'hi podien distingir cares prou conegudes per als ciutadans mallorquins. Tot ells deixaren escenaris, despatxos, sales de reunions i tasques docents per cridar amb la resta de mortals «prou de ciment». Molts, a més, demanaren un canvi de Govern a les properes eleccions. Canvi que dugui aparellat un nou model de desenvolupament.

Entre les personalitats que assistiren a l'acte destacaven membres de la comunitat universitària que, a títol purament personal, s'afegiren al clam popular. Entre ells, el rector de la UIB, Llorenç Huguet, que justificà així la seva presència: «D'acord amb el recent comunicat que férem a la Universitat en què defensàvem un desenvolupament realment sostenible i de protecció del medi ambient, crec que és necessari participar en aquesta manifestació, malgrat que no sigui de manera institucional».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.