muy nuboso
  • Màx: 17.22°
  • Mín: 11.1°
17°

Els peixaters adverteixen que «no toleraran la pèrdua de l'Olivar»

Els components del Gremi de Detallistes de Peix i Marisc de Mallorca reafirmaren ahir horabaixa la seva postura i asseguren que no permetran sota cap concepte la remodelació del mercat de l'Olivar. Així ho varen constatar els assistents a la reunió convocada pel gremi en la seu de Pimem.

Segons Francesc Bauzà, president del gremi de detallistes, a l'assemblea hi varen fer acte de presència la majoria de les entitats convidades i, segons declarà, «hem acordat de forma unànime no tolerar la pèrdua del caràcter tradicional del mercat de l'Olivar».

Entre les institucions que donen suport al gremi es troben la Federació d'Associacions de Carrers Comercials del Centre Històric de Palma, Cambra de Comerç (malgrat que el seu president no hi va assistir perquè era de viatge), Federació d'Associació de veïns FEPAE, UNAE, i ARCA. Diversos partits polítics també donaran suport als detallistes del peix contra el trasllat de les peixateries a la primera planta. Tal és el cas d'Esquerra Unida, el PSIB, el PSM i els grups sindicals com UGT, USO i CCOO.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.