cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

El «Sirius» també dirà «Prou urbanitzacions»

El Sirius, embarcació de Greenpeace, amb la plana major d'aquesta organització, arribarà avui a Palma per donar suport a la manifestació del 12-N.

Un comunicat de l'organització ecologista anuncià que, entre altres directius de Greenpeace, participaran avui a la manifestació Toni Font (membre de la Junta Directiva de Greenpeace Internacional), Colau Barceló (vicepresident de Greenpeace-Espanya "GPE" ); Aina Llauger (vocal de GPE); Xavier Pastor (director executiu de GPE); Juantxo López (director de Campanyes de GPE); Sofia Alomar (coordinadora de l'oficina Mediterrània de GPE), Magdalena Ribas (coordinadora dels Grups de Suport a GPE); Peter Swartz (capità del Sírius) i Jaume Espina (capità del veler Zorba de Greenpeace).

A aquest grup se sumaran els tripulants del Sirius, una tripulació de 21 persones procedents d'Holanda, Espanya, Regne Unit, Canadà, Ghana, Tunísia, Líban, Austràlia, Suïssa, Alemanya i Itàlia. A més, Greenpeace ha demanat als seus dos mil socis mallorquins que s'incorporin a la manifestació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.