muy nuboso
  • Màx: 18.11°
  • Mín: 13.93°
17°

La Guàrdia Civil troba a ca la seva companya l'home que fugí de la presó

Sembla que va aconseguir refugiar-se en l'apartament el mateix dia que va escapar-se

L'aventura de Paul Edwards Heath, el reclús que fugí de la presó de Palma amagat en un contenidor de fems, acabà ahir a les quatre de l'horabaixa. Agents de la Guàrdia Civil es presentaren a l'apartament de la companya sentimental de Paul, situat en el carrer de Martó Ros Garcia. Entre aquests hi havia Amanda, la parella del fugitiu, la qual decidí facilitar la tasca dels efectius per evitar ser inculpada d'un delicte d'encobriment.

Varen ser necessaris diversos avisos perquè Paul Heath obrís la porta de l'apartament. Quan ho va fer, els agents es varen trobar amb una persona relativament diferent de la que havien vist en una fotografia facilitada a totes les patrulles. Paul s'havia rapat el cap i en un clar signe de resignació no va oposar resistència a ser detingut.

L'home va ser traslladat a les dependències de la Comandància de Palma on declarà en presència d'un advocat. Més tard arribà al jutjat d'Instrucció número 5 de Palma, que n'ordenà l'ingrés a la presó de Palma, d'on feia poc més de dos dies que havia fugit. D'aquesta manera, finalitzava una aventura durant la qual se suposa que el fugitiu va romandre amagat en l'apartament de la seva companya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.