algo de nubes
  • Màx: 18.52°
  • Mín: 8.69°
18°

El PP dóna llibertat als seus per anar a la manifestació del GOB

Tot i això, Joan Verger alerta la militància sobre la «politització» de l'acte

El president del PP-Balears, Joan Verger, anuncià ahir que aquest partit donava llibertat als seus militants per assistir a la manifestació convocada pel GOB. És més, Verger, que personalment no hi anirà, manifestà la seva convicció que nombrosos militants i simpatitzants del PP hi assistirien.

Tot i això, i després de recordar que el Partit Popular està d'acord amb l'esperit de la convocatòria del grup ecologista, Joan Verger afirmà que la manifestació del 12-N estava polititzada i que les DOT, que seran l'instrument definitiu per al planejament urbanístic, havien de menester un clima de tranquil·litat per a la seva discussió. El president regional dels populars es mostrà particularment molest per l'adhesió del CIM a la convocatòria i advertí que l'ambient demagògic que es genera al voltant de les manifestacions dificulta el clima de consens necessari per a l'adopció de solucions polítiques. En aquest sentit, Verger recordà les manifestacions contra la incineradora i digué que el temps havia acabat per donar la raó al seu partit. «La manifestació no resoldrà els problemes», conclogué.

Però, al mateix temps, Verger indicà que un èxit de la manifestació convocada pel GOB seria un símptoma que la preocupació del Govern per un desenvolupament sostenible era compartida per un ampli espectre de la població.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.