muy nuboso
  • Màx: 11.46°
  • Mín: 7.77°
11°

El GOB anima la població a sortir al carrer amb una cercavila

105190
El GOB convidà els ciutadans a la participació amb un to lúdic. | J.Torres.

Tot i la gravetat del tema que acara la convocatòria del 12-N, el GOB volgué ahir convidar els ciutadans a participar-hi amb un to lúdic.
Una cercavila recorregué el carrers de vianants de Palma animant els ciutadans a sumar-se a la manifestació que se celebrarà demà.
La comitiva lúdica estava integrada per una colla de xeremiers i una quinzena de joves, cada un amb el nom d'un poble de l'Illa, encadenats a un totxo com a metàfora de la situació problemàtica que travessa Mallorca.

El GOB, tot i que vol mantenir la prudència fins al darrer moment, constata com les adhesions al 12-N continuen arribant per onades i s'atreveix a pronosticar un èxit de la manifestació. Tot i això es manté la situació de crida als ciutadans per evitar que tot quedi en un triomf relatiu.

S'ha de recordar que l'organització ecologista ja valorà la declaració divendres passat de l'Albufereta de Pollença-Alcúdia com el primer èxit de la convocatòria secundada per un gran nombre d'institucions i de personalitats rellevants.

En aquest sentit, també s'ha de recordar que dilluns 250 professionals de tots els estaments de la UIB signaren un manifest cridant els ciutadans de Mallorca a sortir al carrer. Amb nom i llinatges, els treballadors universitaris exigien un canvi de rumb en una política territorial que consideraven catastròfica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.