algo de nubes
  • Màx: 18.45°
  • Mín: 13.93°
18°

Rebuig majoritari a la reforma de la plaça

Els veïns coincideixen a l'hora de demanar que es conservin els esglaons i deixin de banda l'enorme rampa

La gent de Pollença té la impressió que ha arribat massa tard. Les obres de reforma de la plaça Major començaran dimarts que ve, el dia del Firó. I ara sembla que el projecte no agrada a ningú, si més no ningú dels entrevistats per aquest mitjà, excepte als representants municipals.

Fins i tot n'hi ha que diuen que estan disposats a manifestar-se, sempre que qualcú, no ells és clar, alci la llebre. Però les obres de rehabilitació no es faran esperar. De fet, ja s'han ajornat unes setmanes per evitar que l'inici coincidís amb la Fira.

Tècnics i polítics recorden les dues exposicions públiques i, a tota aquesta oposició, retreuen l'absència d'al·legacions. «El poble ha tingut prou temps per expressar la seva opinió», diuen des de l'Ajuntament. Però, per la gran majoria de veïns aquest ha resultat insuficient. Els veïns entrevistats afirmaven desconèixer el projecte. D'altres només en tenien una noció parcial. Tots, però, tant uns com altres, i després de veure el projecte de reforma des de la mateixa plaça, coincidien a alçar-se com a màxims defensors dels esglaons. «Formen part del nostre patrimoni», deia Jaume Cerdà. «De rampa si n'hi ha d'haver que n'hi hagi un tros, però no la necessiten tant grossa. I aquest cactus dóna vida a la plaça, em fa pena que el llevin. Segur que el lleven?», es demanava Guillem Bonnín, alhora que mirava la persona que l'acompanya, Astrid Muller, com cercant el seu suport. «Per què li han de llevar el seu caràcter?» afegia ella.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.