nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
20°

Detingut un australià perquè atracà un taxista a Illetes i li robà el cotxe

La Guàrdia Civil de Trànsit ha detingut un australià de 51 anys que suposadament va atracar un taxista a Illetes, es pensa que amb una arma de foc i llavors s'emportà el vehicle. El sospitós ha estat identificat com Berry N. i en les properes hores serà presentat a l'autoritat judicial.

El fet es produí devers les 6.10 hores quan l'individu aturà el taxi a l'Avinguda Joan Miró, prop de l'encreuament de Gènova. Berry indicà al conductor que es dirigís cap a uns apartaments d'Illetes. Quan arribaren al destí indicat, el suposat delinqüent esgrimí una pistola i obligà el conductor a sortir del taxi. L'australià es posà al volant i abandonà el lloc, deixant la víctima en la calçada.

La Guàrdia Civil de Trànsit rebé l'avís dels fets i efectuà diverses batudes. Mentrestant l'home havia abandonat el turisme prop de la rotonda de Bendinat i s'encaminà cap a Palma. Una patrulla que circulava per l'autopista de Palmanova va detectar un sospitós que caminava per la vorera i que coincidia amb la descripció facilitada pel taxista. Després d'una persecució, Berry N. fou interceptat i detingut.

La Guàrdia Civil efectuava ahir gestions per tal de localitzar la pistola que suposadament utilitzà l'individu però els resultats foren negatius.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.