algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.84°
10°

Les APA es mostren preocupades per la «politització de l'Educació»

Els pares volen que deixin els enfrontaments i solucionin la manca de places

L'APA del col·legi públic Porta des Moll demana a l'equip de govern popular i als socialistes, que fins ara gestionaven l'àrea d'Educació, que deixin de costat els enfrontaments polítics i cerquin solucions ràpidament perquè l'any vinent molt d'infants en edat d'escolarització no podran inscriure's a les escoles d'Alcúdia.

«En nom de l'APA del col·legi Porta des Moll demanaria que deixàssiu les qüestions polítiques de costat perquè el que no volem els pares és trobar-nos sense l'escola nova i haver de desviar els infants cap a Inca», comentà la representant dels pares i mares d'aquest centre educatiu, Carme Garcia.

Conveni  

Per la seva part, el batle Miquel Ramis insistí en el fet que la firma del conveni entre el Govern i l'Ajuntament d'Alcúdia, necessari per poder iniciar la construcció del nou centre escolar, es farà efectiva la setmana vinent. No obstant això, afirmà que malgrat que ara es firmi el conveni, el nou col·legi no estarà llest en setembre. «Segurament, el proper curs, els escolars no podran començar a la nova escola, hauran d'esperar un parell de mesos més», afegí al respecte.

Cal comentar que a la darrera reunió que havien mantingut les APA amb el regidor socialista Xavier Turrado, aquest ja els va informar que deixaria la delegació d'Educació perquè des del govern popular li retallaven, fins i tot, les partides obertes destinades al capítol d'Educació. També comentà les suposades irregularitats portades a terme pel PP en la negociació realitzada amb un dels propietaris dels terrenys on es pensa construir el nou centre escolar.

El portaveu del PSOE, Antoni Alemany, explicà que el regidor Pep Reynés havia negociat amb Antoni Mir, un dels propietaris, un intercanvi de solars. Els privats a canvi d'un camí, que resulta que no és municipal sinó que forma part d'una urbanització.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.