algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

PP i CB festegen Alternativa Liberal de Manacor pensant en les eleccions

El nou partit ha rebut algunes propostes per formar fusions o coalicions

El partit de nova creació Alternativa Liberal de Manacor (ALM) format per exmembres del Partit Popular que es mostraren descontents amb la política del comitè local, ha despertat un gran interès entre els altres partits amb vistes a les pròximes eleccions municipals.

El secretari del partit ALM, Antoni Nebot, ha expressat que «el PP es va posar en contacte amb nosaltres perquè ens fusionàssim amb aquest partit i ens varen oferir un pacte tant en l'àmbit preelectoral com en el postelectoral. Nosaltres, en principi, hem descartat un pacte preelectoral, no obstant això, estam oberts a un pacte després de les eleccions».

El vicepresident d'ALM, Miquel Riera, ha manifestat que «la mateixa proposta del PP la va fer Convergència Balear, però també ho hem descartat perquè ens volem presentar tot sols».

El president del comitè local de CB, Pere Llinàs ha reconegut que «hem mantingut algunes reunions amb ALM i creim que ha estat bastant positiva». Així mateix, Llinàs ha explicat que «tenim les portes obertes a tots els grups per dur a terme acords puntuals».

Alternativa Liberal de Manacor també ha mantingut dues reunions amb l'Agrupació Independent de Portocristo i té previst reunir-se amb el PSM per intercanviar impressions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.