algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

Detingut un individu que amagava un arsenal en una finca de Sant Jordi

Els investigadors el relacionen amb l'iranià arrestat amb dos quilos de cocaïna

Agents de la Udyco del Cos Nacional de Policia han detingut un individu de 39 anys, Carlos A.J.S., que guardava un arsenal d'armes en el seu domicili de Sant Jordi. L'acusat està relacionat amb l'iranià detingut dilluns al port de Palma amb dos quilos de cocaïna, segons confirmaren fonts de la Policia.

Precisament fou durant la investigació duita a terme per interceptar la droga que es detectaren contactes entre l'iranià i Carlos A.J.S., per la qual cosa fou sotmès també a vigilàncies. Els agents esbrinaren que l'home tenia llogada una finca a Sant Jordi i que convivia amb una dona.

Des dels jutjats de Palma es va atorgar un permís per efectuar un escorcoll en el domicili, fet que es produí en el matí de dimarts. La comissió judicial i els efectius del Cos Nacional de Policia accediren dins la casa, on tan sols hi havia la companya sentimental del detingut, i es trobaren amb tot un arsenal d'armes. A més de diferents punyals, ganivets i altres armes blanques, es localitzà una pistola semiautomàtica de nou mil·límetres Parabellum, una escopeta modificada a la qual s'havia retirat la part de darrere per substituir-la per una culata de pistola i un rifle de precisió amb mira telescòpica. Tan sols aquesta darrera arma de foc era legítima perquè la pistola no comptava amb cap permís i l'escopeta havia estat modificada il·legalment. Cal destacar que totes les armes tenien un cartutx a la recambra i estaven preparades per disparar.

També s'interceptà nombrosa munició corresponent a les armes i tres milions de pessetes en efectiu. Entre els articles intervinguts es trobava una balança de precisió que se sol utilitzar per confeccionar dosis de substàncies estupefaents.

Durant el registre comparegué Carlos A.J.S., que fou detingut pels agents de la Policia. L'home compta amb una detenció anterior durant l'any 91, quan fou detingut a Suïssa amb un quilogram d'heroïna.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.