cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

Els veïns de Biniaraix, a favor de l'aparcament proposat per la Sala

Després de les manifestacions fetes la setmana passada pel secretari general d'Amics de la Terra, Carlos Zayas, en les quals assegurava que la proposta d'aparcament que el Consistori solleric preveu fer a Biniaraix podria no ajustar-se a la legalitat, l'Associació de Veïns de Biniaraix va voler ahir donar a conèixer en roda de premsa la seva opinió al respecte.

El president de l'associació, Amador Castanyer, assegurà que ells estaven totalment a favor de la proposta de l'Ajuntament ja que l'objectiu és força clar, cal evitar la saturació de cotxes mal aparcats que pateix el llogaret, en especial els caps de setmana, en què a més dels biniaraixencs s'hi afegeixen excursionistes i visitants.

Castanyer va admetre que la millor solució al problema hauria estat l'habilitació de l'aparcament a l'entrada del llogaret, però que ja que les gestions cap aquest objectiu no han estat possibles, accepten l'opció de fer-lo al camí de Fornalutx i lamenta que existeixi el perill de perdre la subvenció que recordem que està inclosa dins el Projecte Leader, i que passi el que passi donaran suport a la iniciativa municipal, fins el punt que no descarten dur a terme qualque acció com recollida de signatures o altres si el projecte fos paralitzat.

Davant el possible impacte ambiental que segons Zayas podria causar l'aparcament, el president de l'associació de veïns creu que més respectuosos que els biniaraixencs que són els primers interessats que no es faci res malbé i manifestaren que el mateix Ajuntament s'ha mostrat també especialment interessat per cuidar al màxim l'entorn.

Finalment descarten la proposta de Zayas de fer el camí d'una única direcció el camí de Fornalutx ja que sols aconseguiria incrementar els problemes ja que obligaria a fer moltes volteres a propietaris d'olivars.

En tot cas, Zayas no ha parlat amb els veïns i que no saben exactament quina representació té, ja que sols han parlat amb l'Ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.