nubes dispersas
  • Màx: 18.17°
  • Mín: 8.69°
18°

Retencions de trànsit i inundacions a tota l'Illa per la tempesta

Un turista resultà lesionat a Andratx en rebre l'impacte d'un llamp

Mallorca no està preparada per a la pluja. Aquesta afirmació va constatar-se ahir amb una tempesta que durà poc més d'una hora i que provocà retencions i inundacions en gairebé tots els municipis de l'Illa.

El personal dels diferents cossos de seguretat varen fer feina de valent per retirar l'aigua que havia envaït les plantes baixes i soterranis d'alguns edificis. La majoria dels problemes es registraren a la zona de Calvià i Palma, on es produïren tancaments de carrers i actuacions d'urgència dels bombers.

La Guàrdia Civil de Trànsit va actuar intensament durant tot el dia a causa dels nombrosos accidents a les carreteres que es registraren. També les retencions causaren problemes als conductors i la via que connecta Palmanyola amb Santa Maria va romandre tancada al trànsit durant deu minuts a causa del desbordament del torrent.

A Magaluf varen tancar-se durant gairebé una hora els carrers Notari Alemany i Mare Nostrum, igual que el carrer duc d'Extremera de Palmanova, on l'aigua va fer impracticable la circulació. També Palma patí els efectes de la tempesta (Son Rapinya, la Vileta i Son Roca) i els semàfors de les Avingudes i Eusebi Estada varen deixar de funcionar durant una estona devers les 13.50 hores. Aquests moments foren suficients per provocar el caos. Passada una mitja hora, el trànsit tornà a la normalitat.

Els Bombers del CIM varen actuar en diferents municipis de l'Illa (Sóller, Andratx, Llucmajor, Manacor...) per solucionar problemes d'inundacions. A Bunyola s'encarregaren d'extreure aigua dels soterranis d'un supermercat, així com en altres punts de Mallorca.

D'altra banda, un alemany de 55 anys anomenat Herman Jelline patí lesions lleus en un ull i en el braç esquerre en rebre l'impacte d'un llamp quan passejava per la zona de l'Andritxol (Andratx).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.