algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Estudien com evitar el caos a la plaça durant les obres

Es discuteix si s'ha de tancar el trànsit en alguns carrers

D'aquí a poc menys de dues setmanes començaran a la plaça Constitució les obres de més envergadura que s'hi han fet en molts anys.
Tot i la inicial bona acceptació que aquestes obres han tingut entre els veïns del centre neuràlgic de Sóller i la inqüestionable millora d'imatge i de funcionalitat que suposaran per a la plaça i per als voltants, subsisteixen ara alguns dubtes importants tant entre la població com entre els regidors del pacte de govern. Això és així sobretot perquè fins ara mai unes obres d'embelliment fetes a la ciutat (Regidoria de Béns i Serveis, PSM), no havien afectat tant el tema de la circulació (Regidoria de Governació, UM), si es té en compte que a la plaça de la Constitució hi desemboquen cinc carrers i és travessada per la línia del tramvia.

De moment la regidora de Circulació Isabel Alcover treballa juntament amb la Policia Local i en combinació amb les empreses que han de dur a terme les obres per trobar una solució que afecti tan poc com sigui possible la circulació.

De moment pareix decidit que les obres começaran per devora el carrer Bauzà i per l'avinguda de Jeroni Estades.

La futura plaça  

Però si els problemes tècnics sembla que es poden solucionar amb bona voluntat de tots, els problemes polítics poden venir una vegada que les obres quedin concloses.

És en aquest punt on hi ha més divergència, ja que una part del consistori està pel condicionament per a vianants dels carrers de Bon Any i Joan Baptista Ensenyat.

Això, però, pot resultar tècnicament inviable. De tota manera la regidora de Circulació ha manifestat que quan hagin conclòs els estudis que du a terme amb la Policia Local proposarà una solució als seus companys de govern i es prendrà una decisió política en un sentit o l'altre.

Cal recordar que les obres de la plaça suposaran una ampliació de les voreres i un augment de la seva altura per evitar que els cotxes hi aparquin i que ni tant sols s'hi puguin aturar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.