algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.64°
15°

Deixalles podria gestionar el transport del material dels contenidors per a vidre

M.A. CANALS Sóller
L'Associació Deixalles Sóller estudia seriosament la possibilitat de passar a gestionar ella mateixa el servei de transport del material procedent dels contenidors de vidre, segons ha informat el seu gerent, Miquel Puigròs.

Per Puigròs la situació que s'ha creat amb l'empresa que la Fundació Deixalles té subcontractada per fer aquest servei és totalment insostenible, ja que per sistema incompleix el compromís de fer el buidatge cada quinze dies, i en ocasions ha tardat més d'un mes a fer-ho.

Aquesta situació ha obligat Deixalles a instal·lar uns contenidors més petits i de manera provisional a algunes zones de Sóller.
Per tot plegat, i davant la mala imatge que dóna veure els contenidors dies i dies plens, Puigròs creu que s'ha de donar solució immediata al problema, que podria passar a gestionar directament el servei de transport des de Sóller.

Reunió al CIM Davant el fet que el problema en qüestió no és exclusiu de la Vall, sinó que afecta altres municipis, la consellera de Medi Ambient del CIM ha convocat una reunió per a la setmana que ve amb representats de tots els municipis afectats, i a la qual assistirà Miquel Puigròs, per tal de prendre les mesures necessàries per donar per acabat aquest problema i que podrien passar per rescindir el contracte a l'empresa que actualment realitza el servei i cercar una altra alternativa, que en el cas de Sóller podria ser l'abans esmentada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.