muy nuboso
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.93°

Una jove de 26 anys perd la vida en un accident de trànsit a Eivissa

Una jove de 26 anys anomenada Piedad Mora Paredes morí durant la nit del divendres a Eivissa en un accident de trànsit.
El xoc es succeí poc abans de la mitjanit quan la dona menava un clicomotor Derbi. La víctima anava pel camí veïnal des Canar i en arribar al quilòmetre 0'600 va efectuar una incorporació incorrecta a la via.

Pel mateix carril circulava un jove de 23 anys que ha estat identificat com Antonio T.R. i que menava un totterreny Nissan Primera. El conductor no pogué esquivar la jove que anava amb el ciclomotor i l'atropellà. El conductor sortí il·lès de l'impacte, però Piedad patí ferides crítiques a causa del fort xoc.

La Guàrdia Civil de Trànsit, la Policia Local i les ambulàncies es traslladaren fins al punt quilomètric on es produí l'accident, però el personal sanitari no pogué fer res per la vida de la jove.

El jutge de pau ordenà l'aixecament del cadàver i la Guàrdia Civil realitzà un complet informe per determinar les causes de l'accident. Segons les primeres hipòtesis, sembla que aquest malaurat fet ocorregué per una incorporació incorrecta a la via de la conductora del ciclomotor. El cadàver fou traslladat al dipòsit municipal per a la pràctica de l'autòpsia.

En les darreres hores també s'ha produït la mort d'un jove de nacionalitat britànica que patí lesions molt greus en un accident de trànsit que es produí el passat dia 3 d'octubre a Menorca quan ell menava una motocicleta.

La víctima fou traslladada d'urgència a la policlínica Miramar de Palma i ingressà a l'UVI en estat crític. Desgraciadament, els metges no han pogut fer res aquests dies per la vida de Jan Cristopher Burt.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.