algo de nubes
  • Màx: 19.23°
  • Mín: 9.02°
18°

Una dona denuncia que un amic la violà perquè no li donava doblers

La víctima assegurà que havia sofert agressions i amenaces de mort

El GRUME-SAM del Cos Nacional de Policia ha investigat la denúncia d'una dona que assegurava haver estat violada per un amic en represàlia per no haver-li lliurat uns doblers. En la denúncia també s'esmentaren agressions i amenaces per part de l'individu. La Policia cità el sospitós i després de prendre-li declaracions quedà en llibertat amb càrrecs.

Tot començà ara fa quatre mesos quan la dona, de devers cinquanta anys, va conèixer l'home, de 47 anys, en un local de diversió. Durant uns dies varen mantenir una relació d'amistat i passada una setmana l'home començà a demanar-li doblers com si d'un préstec es tractàs. Al principi eren cinquanta mil pessetes però poc a poc la quantitat s'anà acumulant fins arribar al milió de pessetes.

Telefonades  

La dona decidí acabar amb els préstecs i quan ho va comunicar al seu amic aquest l'amenaçà de mort i la perseguia continuament. Durant el mes de setembre, la denunciat ha rebut cridades i en una ocasió el sospitós va mostrar-li un permís d'armes, a la vegada que l'amenaçava de «liquidar-la» o de tallar-li «el coll».

Segons la denúncia formulada per la víctima, durant el mes passat va ser citada per l'individu en un pis de Palma. Quan acudí, es llençà sobre ella i l'agredí sexualment. La dona afirmà que des d'aquell dia ja no agafa el telèfon i que viu atemorida per les amenaces que pateix.

El GRUME-SAM del Cos Nacional de Policia efectuà una sèrie de gestions i convocà l'acusat a les dependències del carrer Ruíz de Alda. L'home acudí el passat dia 9 i es negà a declarar davant els investigadors. Finalment quedà en llibertat amb càrrecs a l'espera que s'obri un procediment judicial contra ell. L'home està acusat dels delictes d'agressió sexual, amenaces i maltractaments. Segons indicà la víctima en la seva declaració als agents de la Policia, l'individu pateix problemes amb l'alcohol i pot ser perillós.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.