algo de nubes
  • Màx: 11.89°
  • Mín: 7.47°
11°

L'EMT decideix actuar contra Aumasa

El consell d'administració de l'EMT va acordar ahir denunciar davant la Conselleria de Transport del Govern balear l'activitat irregular que realitza Aumasa. Sembla ser que l'empresa manacorina utilitza les aturades que té en exlusiva l'EMT per descarregar i agafar els seus usuaris.

Concretament, Aumasa fa servir la parada del camí de sa Síquia de Sant Jordi quan fa el trajecte de Palma a Portocristo; i, també, la d'Aquacity en el seu destí de Palma a Cala Pi. Aquestes aturades són incloses dins els trajectes que fan les línies 14 i 23 de l'EMT, respectivament.

«Aquests autobusos no poden aturar-se a recollir passatgers a aquestes parades perquè per llei són d'ús exclusiu de l'EMT. No és que ens llevin passatgers, simplement és que l'ús el tenim en exclusiu nosaltres i per això el reclamam», sentenciaven fons de l'empresa municipal.

Resulta que l'EMT compta amb una concessió en exclusiva per explotar aquestes parades concretes. Per això, ara, el consell d'administració ha decidit reclamar els seus drets davant la Conselleria de Treball de l'Executiu, que de fet és qui reparteix les concessions.

Cas freqüent  

Resulta que aquest no és un cas aïllat. Amb anterioritat, l'EMT ja va denunciar una altra empresa, Catalina Marquès, que opera de Palma a Calvià.

Aquesta transportista també feia servir les aturades reservades a l'empresa municipal. En aquells moments, la Conselleria de Treball sembla ser que va donar la raó a l'EMT.

Igualment, Treball exigí a Catalina Marquès que realitzàs el trajecte tot d'una tirada, sense aturar-se pel camí, segons informen ahir aquestes mateixes fons municipals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.