nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Educació pagarà els danys materials dels accidents de trànsit dels professors

Sempre que el sinistre es produeixi en horari laboral i per un desplaçament de feina

La Conselleria d'Educació es farà càrrec dels danys materials no coberts que es puguin derivar dels accidents de trànsit, produïts dins de l'horari laboral i en desplaçaments realitzats per motiu de feina, que poguessin patir els funcionaris docents o els inspectors educatius.

Els treballadors que podran sol·licitar aquestes ajudes són aquells que tenen un lloc de feina considerat itinerant.
També es podran beneficiar els integrants dels equips d'orientació educativa i psicopedagògica, els membres d'equips directius en centres rurals agrupats, els que ocupin llocs a centres de recursos i serveis de suport d'educació compensatòria i tots aquells que es desplacin per raó de servei per una comissió de serveis reglamentàriament encomanada. Els requisits per obtenir els ajuts són tres. El primer és que el mal del vehicle n'impedeixi l'ús normal, perquè afecti algun element mecànic o d'estructura. El segon, exigeix que el desplaçament sigui motivat necessàriament per raó de servei. Aquest darrer requisit s'haurà d'acreditar amb un certificat expedit pel superior corresponent i el vistiplau del director general de Personal, Javier Cubero. A la sol·licitud ha de constar sempre el lloc, la data i l'hora de l'accident.

Un tercer requisit és que el mal material no estigui cobert per altres, ja sigui persona o companyia d'assegurances.
L'ajuda serà determinada per la Direcció General de Personal, amb un informe de la comissió d'ajuts. Aquests podran ser d'un màxim d'un milió.

La concessió d'ajudes estarà condicionada per la disponibilitat de crèdit de la partida pressupostària.

Testimoni  

Per rebre l'ajut, amb la sol·licitud s'ha de presentar una acreditació del motiu del desplaçament, la factura o el pressupost de la reparació, un certificat d'ITV, testimoni de la Guàrdia Civil de Trànsit i un document acreditatiu de no estar cobert per una pòlissa d'assegurança a tot risc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.