muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

Sa Nostra es fa càrrec de la construcció dels nínxols del cementeri municipal

Fa dos anys que s'aturaren les obres davant la fallida de l'empresa constructora

L'entitat bancària Sa Nostra es farà càrrec finalment de la construcció dels 224 nínxols en el cementeri municipal de Felanitx. D'aquesta manera es desbloqueja la situació creada el mes de juliol de l'any 1996 per la fallida de l'empresa concessionària de les obres i que afectava uns 80 propietaris que havien adquirit els nínxols.

Els propietaris afectats es reuniren a la Casa de Cultura amb els responsables polítics i tècnics del consistori, que explicaren als reunits els punts bàsics de les predisposicions de l'entitat bancària per fer-se càrrec de les obres de finalització dels nínxols. Tots els assistents donaren el vistiplau a les propostes plantejades per Sa Nostra: fer-se càrrec de les obres, que els afectats no hauran de pagar res fins que les obres no estiguin acabades i que abonarà l'IVA que l'empresa cobrà de més als propietaris dels nínxols. A més, la Sala gestionarà amb els afectats que aquests renunciïn a favor de l'entitat bancària els drets a possibles indemnitzacions, ja que el tema està pendent d'una resolució del jutjat.

En el ple de dilluns, es donarà llum verda a la signatura de l'acord. Recordem que Construccions Necròpoli Formigó Armat SL subcontractà les obres amb l'empresa Formigó Armat. Al cap d'uns mesos d'iniciades les obres hi hagué problemes amb les dues empreses, fins que l'administradora de Necròpoli Formigó Armat interposà una demanda contra el gerent de Formigó Armat, acusant-lo d'una presumpta estafa amb els doblers cobrats dels felanitxers que havien adquirit un nínxol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.