nubes dispersas
  • Màx: 18.8°
  • Mín: 13.93°
18°

La Tercera Edat de Mallorca celebra una diada de germanor plena d'activitats

Els majors es concentraren a la plaça de l'Ajuntament amb una gran festa

La plaça de l'Ajuntament de Sant Llorenç va ser ahir l'escenari de la gran diada per celebrar el dia internacional de les persones de la Tercera Edat sota l'organització del Servei d'Acció Social i Sanitat. Equip de Vellesa i Família del Consell Insular de Mallorca (CIM) conjuntament amb el consistori llorencí.

Així mateix, col·laboren els Ajuntaments d'Artà, Capdepera, Felanitx, Manacor, Porreres i Son Servera.
La diada va ser presidida per Damià Pons, president de la Comissió de Benestar Social del CIM i el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs (GISC) acompanyat per altres batles de la comarca del Llevant.

Objectius  

L'Assemblea General de l'ONU va proclamar, en la seva ressolució 45/106 del 14 de desembre de 1990, l'1 d'octubre com a Dia Internacional de les Persones d'Edat.

El Consell i l'Ajuntament de Sant Llorenç aprofiten aquesta fita per organitzar una diada amb caire festiu i per recordar la importància que té la Família i els Serveis Socials per millorar la qualitat de vida de la Vellesa.

La família, perquè és un espai de solidaritat i col·laboració intergeneracional, i els Serveis Socials perquè són una resposta de les organitzacions i entitats públiques per cobrir les necessitats socials.

Activitats  

Els actes començaren a partir de les 16.30 hores amb la inauguració de l'exposició Família i Serveis Socials, qualitat de vida per a la vellesa. Després, devers les 17 hores es va fer la presentació de l'acte i l'entrega de materials commemoratius a les associacions de Gent Gran.

Devers les 17.30 hores es va fer la lectura del pregó i després es realitzaren distints actes com la desfilada de la comparsa de la Reina Caterina pel grup Trifàssic i l'exhibició castellera per part de la colla Al·lots de Llevant.

Així mateix, un nombrós grup de Gent Gran va realitzar un itinerari cultural guiat pel poble de Sant Llorenç i visitaren després l'exposició tots junts. La festa va acabar prop de les 19 hores amb l'animació dels xeremiers de l'Ajuntament de Sant Llorenç.

Gent Gran provinent de gairebé tots els pobles de Mallorca es varen reunir ahir a Sant Llorenç per celebrar el Dia internacional de les persones d'edat. La Tercera Edat va demostrar una vegada més que està més viva que mai i que té una gran inquietud i vitalitat.

La seva alegria contagiosa va fer enveja a tothom, fins i tot als més joves, i es va valorar la seva participació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.