algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 17°
24°

Un incendi a causa d'un curtcircuit destrossa un conegut bar de Felanitx

Els veïns dels edificis veïns varen ser evacuats per evitar danys personals

El jove propietari del bar Es Redòs de Felanitx no devia pensar la matinada de dijous que quan hi tornàs al dematí trobaria el local totalment consumit per les flames. Un incendi causat per un curtcircuit en la instal·lació elèctrica de l'establiment va ocasionar greus desperfectes en l'estructura del bar i convertí en cendres els televisors, els altaveus, els aparells de música i tot el mobiliari que hi havia instal·lat en l'interior.

El personal de l'Ajuntament de Felanitx, situat a escassos metres del local, va detectar la presència de fum devers les deu del matí. Els bombers de Felanitx, la Policia Local i la Guàrdia Civil es dirigiren al lloc i aviat es comprovà que es tractava d'un incendi. Els bombers aconseguiren obrir la porta metàl·lica i les flames els envestiren. Finalment aconseguiren controlar el foc mentre els veïns dels edificis propers eren evacuats sense que es produïssin lesions de cap tipus. Els domicilis de devora contenen fusta en la seva estructura i en un principi es temia que el foc arribàs a aquests punts.

Una vegada sufocat l'incendi, la Policia Judicial de la Guàrdia Civil va investigar les causes que varen propiciar el sinistre i es va comprovar que tot havia començat en el quadre elèctric del bar.

Els danys en el local varen ser valorats en més de 25 milions de pessetes pel responsable, ja que a l'interior hi havia instal·lats tot tipus d'aparells, a més d'una col·lecció de devers 300 discs compactes, entre els quals es trobaven peces de gran valor.

Un lloc de reunió

Amb la destrucció d'aquest bar es perd un dels locals que reunia tot el jovent de Felanitx durant els vespres i que s'havia convertit en un dels establiments d'esbarjo més coneguts del municipi. Precisament el jove resident a Felanitx que regentava Es Redòs l'havia reformat l'any passat, la qual cosa encara fa més desgraciat aquest incendi, ja que el foc no ha deixat gairebé res dret dins el local.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.