algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La concessionària de la recollida de fems intenta millorar la seva imatge

L'enginyer municipal ha presentat l'informe de l'expedient obert a l'empresa

L'empresa concessionària del servei de recollida de fems al municipi de Manacor, Limpiezas Urbanas de Mallorca SA (LUMSA) ha iniciat una ronda de contactes per millorar la seva imatge de cara al públic.

Dimecres passat es va celebrar una reunió a la qual participaren Bartomeu Gelabert, gerent de Lumsa i representants dels quatre partits a l'oposició, PSM, PSOE, AIPC i CM.

Maria Antònia Vadell (PSM) ha explicat que «nosaltres vàrem deixar clar al gerent de l'empresa concessionària que el que ha de fer és complir el plec de condicions en base al qual va ser contractat».

Segons la portaveu nacionalista Vadell, «reconeixem que des de la delegació de Serveis Generals de l'Ajuntament de Manacor no s'ha tingut gaire control i s'han produït queixes continuades per part dels veïns de tot el terme municipal, sobretot de Portocristo i s'Illot».

Expedient  

La comissió de govern de l'Ajuntament de Manacor, va acordar fa uns dies, traslladar els informes emesos per l'enginyer municipal, en base a les actuacions prèvies realitzades per a la posterior obertura d'un expedient per incompliment del contracte administratiu. Un informe en el qual l'empresa concessionària Lumsa pot presentar les seves al·legacions.

Lumsa estudiarà l'informe remès per l'enginyer i a més també ha duit a terme una reunió amb els comerciants del centre per intercanviar opinions sobre el servei.

En aquest sentit l'empresa concessionària del servei de recollida de fems també s'ha reunit amb una representació dels comerciants del centre de Manacor. La propera setmana iniciaran un servei d'enquestes entre els comerciants i empresaris per conèixer les principals queixes.

Queixes  

El servei de recollida de fems per part de Lumsa ha provocat bastants queixes per part dels veïns de Portocristo, s'Illot i Manacor. Les principals queixes són una manca de neteja de carrers i el canvi d'horaris de la recollida de fems que es produeix amb certa continuïtat. També hi ha bastants queixes quant a la manca de neteja dels contenidors i concretament al nucli costaner de Portocristo no han instal·lat les papereres que estaven estipulades al plec de condicions. Així mateix, els comerciants del centre critiquen la manca de neteja en aquesta zona.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.