algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
17°

Comencen les obres de construcció de 44 habitatges de protecció oficial

Primer se n'havien de construir 29, però la demanda ha superat les previsions

Les obres de construcció d'un bloc de 44 habitatges de protecció oficial de Felanitx es varen iniciar durant la setmana passada. Les màquines excavadores estan anivellant el solar per després començar a fer els fonaments.

La construcció dels apartaments de protecció oficial és a càrrec de l'Institut Balear de l'Habitatge (Ibavi) del Govern balear. El pressupost puja 248 milions de pessetes.

Cada habitatge tindrà una superfície aproximada de 90 metres quadrats i comptarà amb tres habitacions, bany, cuina i sala menjador, segons consta en el projecte presentat a l'Ajuntament de Felanitx.

Els pisos es construeixen en un solar ubicat a l'avinguda de l'Argentina, just davant el parc de bombers. Aquests terrenys eren de propietat municipal i fa un any el consistori acordà vendre'ls a l'Ibavi per un preu de 30 milions de pessetes per construir-hi els habitatges.

La demanda dels pisos de protecció oficial a la localitat havia augmentat molt els darrers anys, de fet hi ha més de 90 sol·licituds de persones que estan interessades a adquirir un d'aquests apartaments. L'Ibavi ha realitzat una selecció i una enquesta sobre les disponibilitats econòmiques dels sol·licitants per fer un sondeig i una previsió per començar els habitatges. Una posterior selecció adjudicarà aquests 44 pisos.

Els apartaments es destinen a persones que no poden comprar una casa per manca de doblers i sí poden adquirir un pis d'aquests pel seu bon preu i facilitats de pagament.

Les negociacions entre l'Ajuntament i l'Ibavi per construir els habitatges s'iniciaren fa uns dos anys. En un principi el conveni estipulava que el consistori cedia els terrenys i a canvi l'Ibavi construïa un magatzem per a la brigada municipal en el solar de vora el parc de bombers. Però després de distintes reunions, acordaren que l'Ibavi faria els pisos i pagaria el solar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.