nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Els comerciants de l'Olivar acorden presentar un projecte unitari

Demanen a Cort ampliar el termini que acaba dia 17 d'octubre per presentar la reforma

Verdulaires, carnissers, pescaters i xarcuters del mercat del Olivar han decidit posar fi a la polèmica i presentar un projecte unitari, consensuat en definitiva.

Ahir a l'horabaixa, les prop de noranta persones reunides i que representen el 60 per cent dels usuaris del mercat de l'Olivar decidiren presentar un projecte unitari que deixàs de banda el trasllat del tras del peix al pis d'alt. Ara, només els queda que Cort ampliï els terminis establers, per així disposar de temps suficient per redactar l'alternativa que ahir vespre es va acordar.

Aquesta proposta que sembla ser majoritària, ja que només un 28 per cent dels usuaris estava a favor de canviar el tras del peix a la segona planta, es plantejara divendres al batle de Palma, Joan Fageda. «Tot està en les seves mans, necessitam temps per modificar l'antic projecte», explicà ahir el president del gremi del peix, Francesc Bauzà, després de conclure la reunió. També va comentar la intenció manifesta de deixar a la mateixa planta als actuals venedors i, a més, estudiar les diferents possibilitats del que es pot fer al pis de dalt. Així, es desestima el projecte, valorat en uns 1.200 milions de pessetes, que suposava que el ram del peix deixàs d'estar en la seva planta baixa de sempre per passar a la segona planta i compartir-la amb els carnissers. L'espai que ara ocupen els peixaters, el volia dedicar a la venda d'articles que no es tuden, a l'estil dels supermercats. Fet que des d'un primer moment va augmentar les disputes entre els mateixos venedors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.