cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Les carreteres de Mallorca es cobren nou ferits greus en una sola jornada

En el terme de Campanet quatre persones quedaren atrapades dins els cotxes

Fins nou persones patiren ferides greus en accidents de trànsit registrats el dia d'ahir a Mallorca, segos fonts del 061.
El sinistre més aparatós es produí quan faltava un quart per a les quatre de l'horabaixa en el terme de Campanet, en la rotonda que dóna accés a la localitat des de la carretera entre Palma i Alcúdia.

Dos turismes varen patir una col·lisió i un home i tres dones quedaren atrapats en l'interior dels vehicles afectats.
Els bombers del parc d'Inca varen haver d'intervenir fins a les cinc i mitja de l'horabaixa per alliberar les víctimes i ajudar la Guàrdia Civil i la Policia Local a reestablir la normalitat a la via.

Segons el 061, tres de les víctimes presenten politraumatismes greus i una fractura oberta de fèmur, a banda d'altres trencadures d'ossos. Veren ser internades a l'hospital de Muro.

De tota manera, la primera víctima per ordre cronològic va ser Josep Bisbal Plomer, de 76 anys, que circulava sense casc en un ciclomotor per Alcúdia, i que va patir lesions de molta consideració en impactar el seu vehicle contra una furgoneta del model Nissan Vanette, segons la Policia Local del municipi.

El sinistre es produí a les deu i mitja del matí en la rotonda del carrer de Pollentia que surt cap al carrer de Can Fumat. El ferit va ser traslladat amb urgència a l'hospital d'Alcúdia.

Un altre motorista va quedar en estat molt greu arran d'accidentar-se a les sis de l'horabaixa d'ahir a l'altura del número 40 del carrer de Canes de Palma.

Sense que es confirmassin les causes de l'accident, la Policia Local va notificar que la víctima, un jove, havia quedat estès enmig de la via sense poder moure's fins que les ambulàncies es varen desplaçar a Son Dureta amb «codi vermell». Una altra col·lisió entre cotxes en una rotonda, en aquesta ocasió a la de Can Blau, a la via de cintura de Palma entrant per la carretera de Manacor, va causar dos ferits greus quan faltaven cinc minuts per les sis de l'horabaixa. Tots dos són ingressat a l'hospital de Son Dureta.

Només vint minuts més tart, una dóna patia les mateixes conseqüències en impactar contra un arbre en el carrer de Sant Vicenç de Paül de la ciutat en una sortida de via sense intervenció de cap altre vehicle implicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.