algo de nubes
  • Màx: 18.27°
  • Mín: 8.69°
18°

Protesta pel tancament de la farmàcia

Manifestació contra la mesura propiciada pels altres apotecaris alcudiencs

Unes dues-centes persones participaren a la manifestació de suport al jove apotecari Antoni Crespí, que divendres va haver de tancar la seva farmàcia a la zona de la Ciutat Blanca del Port d'Alcúdia, per ordre judicial propiciada pels altres farmacèutics ja establerts en el municipi.

Els manifestants, que portaven pancartes, tallaren per dues vegades, durant deu minuts, la carretera d'Alcúdia a Artà com a mesura de protesta, però la presència de la Policia Local que desviava el trànsit cap a altres trajectes alternatius, evità que s'originàs un problema més greu.

Després de mitja hora de manifestació, Antoni Crespí es va dirigir al grup de persones concentrades per agrair-los la seva acció, agraïment que també va fer extensiu a tota la gent que li ha donat suport durant aquest dies, entre ells els batles de més de 30 municipis de Mallorca, i als mitjans de comunicació que s'han fet ressò del cas.

Després d'aquestes paraules, Crespí va demanar que la manifestació es dissolgués, per no causar més problemes a la gent que no té res a veure amb l'assumpte.

Tot i això, la majoria dels manifestants decidiren retirar-se en grup i, portant les pancartes, fer una marxa per la zona urbana d'Alcúdia, però sense que aquesta acció més suposàs causar més molèsties.

Com ja ha publicat Diari de Balears, Antoni Crespí va obrir la seva farmàcia una vegada que aconseguí els permisos de la Conselleria de Sanitat. També té llicència municipal, però els altres apotecaris han al·legat que no s'ha complert la normativa vigent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.