nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Denuncien la perillositat de les obres de reforma de l'escola de Sant Bonaventura

El batle confirma que el centre ha passat la inspecció i que tenen tots els permisos pertinents per fer l'obra

Les obres de reposició de la coberta del convent de Sant Bonaventura d'Artà han creat polèmica. Un veïnat del municipi d'Artà ha denunciat que els alumnes que van a classe al centre escolar del convent, bàsicament una escoleta d'al·lots petits, poden córrer un risc important a causa d'unes obres que s'hi duen a terme.

Manuel Miquel Infante ha denunciat que «la grua transporta constanment materials pesants damunt l'edifici en el qual s'imparteixen les classes, es poden rompre a qualque moment els fils que suporten els materials amb la possibilitat de poder provocar l'enfonsament de la coberta i que qualque alumne pugui sofrir un accident. S'ha de tenir en compte que alguns d'aquests nins tenen tres anys».

Per part de l'Ajuntament d'Artà, Montserrat Santandreu (IA), batle del municipi ha assegurat que les obres tenen totes les llicències i no que no hi ha cap perill d'accident. «No creim que existeixi cap perill d'accident i sabem que tenen totes les llicències pertinents».

Des de la direcció del centre, Maria Àngela Pomar, directora educativa, afirmà que «abans de començar el curs es varen passar totes les mesures de seguretat i una inspecció». També va voler deixar clar que els nins no han estat mai per sota la grua i que «no corren cap tipus de perill».

Manuel Miquel Infante no va dubtar que la inspecció de les obres es realitzàs de forma adequada, però va reiterar que pareixia que no s'havien tingut en compte que s'estava fent feina a una obra amb molts de nins petits per la zona.

Aquestes obres de remodelació i condicionament de la coberta del convent estan pràcticament enllestides i està previst, segons se'ns ha informat des de l'escola, que s'acabin la setmana que ve.

El denunciat continua afirmant que creu que hi ha perill i ha decidit canviar al seu fill a un altre centre escolar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.