algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

El mercat de les verdures, novament motiu de polèmica

Manuel Llaneras ha presentat al·legacions a l'Estudi de Detall

Manuel Llaneras Sureda, veí del municipi de Manacor que va interposar i guanyar un contenciós contra l'Ajuntament de Manacor per les obres de la segona fase de la plaça de les Verdures, ha remès un plec d'al·legacions a l'Estudi de Detall del citat projecte.

Aquest veí que aconseguí que el Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJB) li donàs la raó i deixàs clar que la segona fase de la plaça té un important excés de volum, ha explicat a les al·legacions remeses a la batlessa, Catalina Sureda (PP), que l'Estudi de Detall que l'equip de govern vol remetre al Jutjat per legalitzar l'excés de volum presenta «múltiples il·legalitats».

Entre altres coses, segons assenyala Llaneras al seu escrit d'al·legacions, «les xifres utilitzades pel que fa a la superfície i als volums de les dues illetes construïdes constitueixen autèntics jocs de mans de l'autor del projecte. Per dir-ho en termes col·loquials i no utilitzant termes jurídics més durs podria dir-se que es fan trampes».

Pel denunciant és absurda i no té cap tipus de justificació «la pretensió que el volum construït en els dos edificis de la plaça només s'hagi de computar al 50%», i afegeix que «es tracta de nous edificis tancats pels seus quatre costats i amb distribucions i instal·lacions interiors».
A la sentència, tal com recorda Llaneras, «acatada per l'Ajuntament, s'afirma que la volumetria del que s'ha construït il·legalment excedeix del previst considerablement, entre un 105'3% i un 117%. Per tant, en no haver-se produït canvis fàctics ni jurídics, l'Ajuntament no hauria d'entrar en col·lisió amb el contingut d'una sentència que diu haver acatat, de la mateixa manera que no s'haurien de sostenir teories que ja han estat solucionades en sentit contrari a les pretensions municipals».

El denunciant de l'Ajuntament confia que el Consistori, i molt concretament l'equip de govern, tindrà en compte les seves al·legacions a l'Estudi de Detall.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.