algo de nubes
  • Màx: 16.17°
  • Mín: 7.61°
16°

Un jove es pega un tir al cap després de ser abandonat per l'al·lota

El fets succeïren en el domicili familiar d'ella

Un jove de vint-i-un anys i d'ètnia gitana, Francisco C.M., es va suïcidar ahir a Palma disparant-se un tret al cap, després que la seva al·lota, paia, l'abandonàs. Els fets succeïren als voltants del migdia en una planta baixa situada en el número 18 del carrer Falangista Ramírez Palmer (entre el Camp Redó i Cas Capiscol) després d'una discussió entre la parella. En aquest domicili viuen l'al·lota i els seus pares.

Els veïns de la contrada se'n feren creus, del tràgic esdeveniment, i explicaren que fa cosa d'un any el jove havia iniciat una relació amb l'al·lota. Sembla que tot havia anat bé fins ahir, quan ella decidí rompre el festeig. Francisco, però, estava decidit a lluitar per ell fins al final. Fa alguns dies que va dir a l'al·lota que si no tornava amb ell se suïcidaria. Ahir dematí l'anà a veure pensant que la mare d'ella no seria al domicili familiar. Però l'al·lota es va mantenir ferma en la seva actitud. Davant d'aquest fet, i segons comenten els veïns, la parella va començar a discutir de forma violenta fins que Francisco es va treure una pistola, s'apuntà al cap i disparà.

La jove, en veure el seu excompany sentimental al terra sobre un gran bassiot de sang, sortí corrents al carrer i demanà ajut entre els domicilis propers. Tocà tots els botons dels porters automàtics, però ningú no li féu cas fins que un jove anomenat David Méndez, que treballa en un taller, l'escoltà. «S'ha matat» foren les paraules de la jove.

Méndez cridà al 112 per demanar ajut. La Policia va tardar un quart d'hora per arribar al lloc dels fets i segons el testimoni ho va fer sense sirena. En entrar al pis la Policia va poder comprovar la gravetat dels fets i va cridar una ambulància que va estar mitja hora per acudir-hi, segons asseguren el testimoni.

Quan arribà l'ambulància, la víctima encara tenia signes vitals. Va ser conduït a Son Dureta, però va ingressar cadàver.

El testimoni assegura que mentre esperava en el carrer, al costat de l'al·lota, passà prop d'ells una ambulància a la qual va detenir. Després d'explicar-li al conductor la gravetat dels fets, aquest va dir que cridàs la Policia, que ell no hi faria res. «En lloc d'ajudar-me, arrancà, i després entrà en un bar» afirma el testimoni. Algunes fonts explicaren que la familia d'ella no aprovava el noviatge amb Francisco per qüestions racials, però això ha estat del tot desmentit. «Feia un any que sortein plegats: si el problema hagués estat racial, la relació no hauria començat. De ben segur que la família hauria reaccionat abans», explicà un veïnat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.