algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.88°
14°

El PSOE critica amb duresa la deixadesa de la batlessa Moner

La manca d'aigua i l'urbanisme, principals problemes

El grup municipal socialista d'Andratx considera que els problemes més greus del terme estan sense resoldre després de de set anys de govern PP-UM, sota la presidència de la batlessa Moner.

«Un dels temes més greus és la manca d'aigua corrent», segons assegurà Jaume Bosch, portaveu del grup municipal socialista d'Andratx. «No hi ha aigua ni se sap quan n'hi haurà», afegí. A més, segons Bosch, «el problema s'ha complicat per unes actuacions precipitades i errònies i una deixadesa de la batlessa a l'hora d'aplicar sancions o mesures cautelars davant el que era i és un incompliment de l'empresa CISE, adjudicatària de la concessió d'aigua potable.

A la vista de les actuacions de la batlessa, el grup socialista ha arribat a la conclusió que Moner no vol imposar sancions per l'incompliment de CISE. I no ho fa per evitar la mala imatge que això suposaria en un any electoral: «Equivaldria a reconèixer que l'adjudicació fou un error i que l'aigua corrent va per a llarg», digué Bosch.

De la mateixa manera, i segons el PSIB, continua sense resoldre's el problema del plantejament urbanístic: les normes subsidiàries estan estancades des de fa quasi quatre anys i no s'ha mogut un dit en set anys per intentar resoldre el problema de les 25 urbanitzacions del municipi, de les quals tan sols dues estan recepcionades.

A part d'això, els problemes interns continuen creixent: funcionaris que denuncien l'Ajuntament, contractacions il·legals, empleats que fan feina cada dia sense estar contractats i l'expedient que obrí la batlesa a un policia local «per reunir-se en el temps lliure amb una associació de profesionals del Pont». Els socialistes consideren que la responsable directa que no s'hagin resolt aquests problemes i que el municipi acabi el segle amb una imatge tercermundista és de la batlesa Moner. «Quan sorgeix un problema greu i li demanam explicacions, el primer que fa és negar la seva existència. Tan sols quan trascendeix a l'opinió pública intenta solucionar-ho i de forma grollera», digué Bosch.

Els socialistes consideren igualment culpable d'aquesta situació el regidor d'UM, que dóna suport incondicional a l'equip de govern i li permet la situació en què es troba el municipi, «tolerant decisions i situacions sobre les quals la seva pròpia agrupació local discrepa cada vegada més».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.