algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Els populars demanen la paralització de la revisió del PGOU del municipi

Denuncien que el nou plantejament «és un bunyol i una menjussa»

El Partit Popular de Calvià presentà trenta al·legacions a la revisió del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) i demanà la seva paralització. Els conservadors calvianers denuncien que el nou plantejament, l'exposició pública del qual finalitzava dijous passat, és «un bunyol i una menjussa» amb múltiples errades i equivocacions.

La portaveu del Grup Popular municipal per temes urbanístics, Rosa Lucio, assenyalà dijous que «el pla està mal dissenyat i no té criteris clars en molts aspectes».

Entre una bateria de més de 30 al·legacions presentades pel PP, destaca una a la totalitat perquè es paralitzi la revisió argumentant, a més a més de la seva ambigüitat i errades que podrien ser arreglables, que s'esperi a la aprovació de la llei de turisme, així com la d'ordenació de territòri, ambdues en l'àmbit autonòmic.

Segons Lucio «la prudència i cautela jurídica» aconsellen esperar que aquesta normativa, que incidirà notablement sobre el plantejament de Calvià, estigui aprovada, evitant d'aquesta manera «una pèrdua de temps i de diners».

Per la seva banda, el president del PP i diputat en el Congrés Pedro Cantarero ressaltà que el Pla General «està mal fet i és un bunyol l'únic destí del qual és la paperera». A més, va recordar que és responsabilitat del mateix equip que va redactar el «superdesenvolupista del 91».

Cantarero indicà que la revisió afecta «molt negativament» Illetes, Costa d'en Blanes, Magaluf, Son Ferrer, Peguera i Es Capdellà, entre altres zones, al·ludint a l'avalanxa d'al·legacions presentades en els darrers dies per part, tant de col·lectius com de particulars. El president del PP va ser molt crític amb el desenvolupament possibilitat per l'equip de govern socialista en els darrers anys, que es tradueix en una «falta de credibilitat absoluta de la batlessa Margarita Nájera en urbanisme quan ens parla de creixement sostenible i d'ecologia», segons va manifestar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.