cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Una anglesa és violada a Palmanova en confondre un cotxe amb un taxi

La Guàrdia Civil investiga a Eivissa abusos a una nina de quatre anys

Una turista britànica denuncià ahir, davant la Guàrdia Civil, que la matinada passada va confondre un cotxe particular amb un taxi a Palmanova i que aquest error li va suposar ser violada pel conductor, que aprofità l'estat alcohòlic de la víctima per procedir als fets.

La víctima passa uns dies de vacances en un hotel de Magaluf.

La nit de dimecres sortí de bauxa per la zona de Palmanova. Devers les quatre de la matinada va decidir que ja era hora de retirar-se a la seva habitació i aturà un vehicle obscur pensant que es tractava d'un taxi, ja que aquest era el mitjà de transport que feia comptes emprar.

En realitat el vehicle es tractava d'un automòbil particular, el conductor del qual dugué la jove fins a la platja, lloc on es va consumar la violació.

La turista, que segons tots els indicis havia consumit una quantitat ingent de begudes alcohòliques, no va poder oferir excessiva resistència a l'agressió.

Després de denunciar els fets en el quarter de Palmanova, la turista britànica va ser sotmesa a un examen ginecològic a Son Dureta.

Abusos

D'altra banda, l'Oficina Perifèrica de Comunicació (OPC) de la comandàcia de la Guàrdia Civil de Palma informà ahir d'un altre cas d'abusos sexuals. En aquest cas, els fets tindrien com a escenari l'illa d'Eivissa.

Una dona va denunciar a la localitat de Sant Antoni que la seva filla, que en aquests moments té quatre anys, havia patit tocaments deshonests per part d'un jove que avui mateix compleix 17 anys d'edat.

L'individu denunciat, que encara no ha estat detingut, respon a la identitat de Juan R.R.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.