cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
19°

El Govern ha invertit 63 milions en el centre de dispensació de metadona

El dispensari de Palma té un total de 644 usuaris

La Conselleria de Sanitat ha invertit més de 63 milions de pessetes en la adequació i el funcionament del Centre Dispensador de Metadona ubicat en el carrer de Jesús de Palma, que des de fa poc més d'un any substitueix les funcions que abans exercia la Creu Roja. Aquestes consisteixen a preparar la suspensió de la metadona per a la seva dispensació, ja sigui en aquest mateix centre o distribuïda en uns altres, per als drogoaddictes que lluiten per deixar la droga.

El conseller de Sanitat, Francesc Fiol, va visitar ahir aquest centre, acompanyat del director general de Sanitat, Joan Crespí, i de la cap del Servei de Promoció de la Salut, Francesca González.

Quan el Govern es va fer càrrec del centre de dispensació de metadona, el nombre d'usuaris era de 549. Actualment, aquest nombre ha augmentat fins a 644, 281 dels quals acudeixen al centre del carrer de Jesús per rebre la metadona i 363 la reben en altres centres.

El conseller Francesc Fiol va comprovar in situ el bon funcionament del centre, que ha estat adequat amb una inversió de 19'5 milions de pessetes. El personal del centre de tractament suposa una despesa aproximada de 15'5 milions, mentre que el personal preparador i dispensador té un cost d'uns 16'6 milions. El capítol de vigilància suposa una inversió afegida de 7'2 milions i les despeses de manteniment sumen 4'1 milions més. La suma de totes aquestes partides sumen la inversió total d'uns 63 milions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.