algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El PSM presentà ahir Carme Garcia com la seva candidata a la batlia

Segons els nacionalistes, és la primera dona aspirant al càrrec

Carme Garcia fou presentada ahir com a candidata oficial a la batlia d'Alcúdia en representació del PSM-Entesa Nacionalista, amb la qual cosa es converteix en la primera aspirant femenina a aquest càrrec en la història de la política municipal recent del Consistori alcudienc.

La candidata fou presentada per Albert Gómez, secretari d'Organització de l'Agrupació d'Alcúdia, i per Joan Antoni Salas, secretari d'organització del PSM-NM, qui es referí a l'agrupació local com una de les més actives de l'Illa. «Tot i que ara no tenim representació municipal, els veïns reconeixen el PSM com un instrument per millorar la qualitat de vida d'Alcúdia, i per això sovint recorren a nosaltres per exposar el problema i les reivindicacions».

Salas considera que el PSM d'Alcúdia pot aconseguir dos o tres regidors, tenint en compte els resultats del 83, que assoliren un 10 per cent del vot, i que aquesta tendència es va trencar el 87 quan pactaren amb el PSOE. «No tornarem a fer un pacte com aquell, perquè no és bo per a les esquerres ni per al nacionalisme».

Es felicità de la candidatura de Carme, «la qual cosa forma part de la política del nostre partit de fomentar la participació de la dona en els càrrecs del més alt nivell tant en el partit com a les institucions».

Carme Garcia va repassar les accions que havien fet durant aquesta legislatura, la majoria en contra de la política municipal del PP, la qual criticà en força, com també a l'oposició «que ha estat mínima».

Si aconsegueix la batlia, «posarem en marxa un pla general d'ordenació urbana per evitar l'excessiu creixement del poble, treballarem per solucionar els problemes de les escoles, millorar la sanitat pública en el municipi, que ara és un autèntic desastre. Fomentarem el transport públic, amb l'augment de llicències de taxi, que ara no en donen per interessos personals; crearem més parcs públics, perquè els que ara hi ha són pocs i tenen els aparells de joc romputs. Estudiarem la creació de cases tutelars per als ancians que estan sols i necessiten atenció».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.