algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Detenen un jove que assaltà 18 locals dels polígons de Son Castelló i Marratxí

Miquel Genovart actuava entrant pels sostres d'uralita de les naus o espenyant la porta

Funcionaris del Cos Nacional de Policia deteniren el passat dia 4 de setembre Miquel Genovart Seguí per devuit assalts a establiments dels polígons industrials de Palma i Marratxí. Miquel va ser conegut amb el malnom de El niño asesino per la seva participació, en la dècada passada i quan encara era menor d'edat, en l'homicidi del porter d'un hotel de Cala Millor.
La investigació dels funcionaris començà davant l'increment de denúncies presentades per diversos empresaris d'ambdós polígons. Els delictes presentaven característiques comunes. La majoria es feien amb escalament i el detingut penetrava als locals arrabassant o fent malbé els sostres d'uralita. El lladre també accedia a l'interior mitjançant l'esclafament de vehicles sostrets contra les portes d'entrada dels establiments. Els danys a l'interior dels locals eren molt quantiosos.
Els agents muntaren diversos dispositius de recerca i vigilància tenint com a única dada que l'autor dels fets emprava guants. Després de diverses recerques es va arribar a la conclusió que l'autor dels fets sols podia ser Miquel, que el mes d'agost de l'any passat ja havia estat arrestat pel mateix fet. El repartiment de fotografies entre els afectats pels robatoris va ser efectiu i tots identificaren l'individu com un jove que voltava pels establiments en horari comercial fent-se el despistat.
Els robatoris a les naus es deixaren de cometre durant alguns dies, coincidents amb una estada a la presó de Miquel. A la seva sortida augmentaren les vigilàncies a les zones dels robatoris que, per tercera vegada, donaren resultats infructuosos.
Finalment, el passat dia 4 i devers les quatre del matí, Miquel va ser apresat en un passatge particular del polígon de Son Castelló. En el moment de la seva detenció se li va incautar una bossa ronyonera que contenia uns guants de pell i una llanterna. En el registre corporal es va trobar un total de 110.000 pessetes amagades en els seus genitals. Genovart oferí una explicació totalment il·lògica sobre la presència i origen dels doblers, per la qual cosa va ser detingut. El jove es va negar a declarar. Miquel compta en el seu expedient amb un total de setze detencions per diversos motius.

Amenaces  

En el moment de la seva sortida de la presó, el detingut va ser protagonista d'un altercat amb la seva senyora i la seva sogra, a les que va amenaçar i molestar, amb la qual cosa incomplí una ordre del jutge que li impedeix apropar-s'hi. No és la primera vegada que Miquel Genovart és protagonista de fets com aquests. El jove és un delinqüent habitual i conegut.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.