algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

Rescatat un excursionista de 30 anys que s'accidentà a Escorca

Un excursionista estranger amb una fractura a una cama va haver de sortir ahir del pas del Diner, a Escorca, amb un helicòpter de rescat del SAR. Fonts de la Creu Roja de Sóller varen informar que a la una i mitja del migdia va córrer la veu d'alarma, que notificava que un home havia caigut en la zona assenyalada i que presentava una fractura de notable gravetat. Al seu costat hi havia un company, el qual, però, veia impossible efectuar tot sol el trasllat del ferit.
A l'avís va respondre la mateixa entitat assenyalada, els Bombers de Mallorca i la Guàrdia Civil. Els informants varen explicar que de tot d'una es va considerar que les dificultats per traslladar l'afectat amb camilla fins a la carretera eren massa grans. La inaccessibilitat de l'indret ho feia desaconsellable i es va decidir donar avís al Servei de Rescat Aeri (SAR).
Un helicòpter d'aquesta dotació va maniobrar fins al punt on era l'excursionista, el va recuperar i el va traslladar fins a l'hospital de Son Dureta de Palma quan eren entorn de les sis de l'horabaixa. Malgrat que es va confirmar que l'home patia un trencament en una de les extremitats inferiors, va resultar que no era tan important com així es pensava. Així i tot quedà ingressat en el centre sanitari.

Queixa  

Fonts de la Creu Roja de Sóller han informat que presentaran una queixa a la delegació de Govern per la descoordinació que manifesten, segons consideren, operacions de rescat com la d'ahir. Així, creuen que no hi ha criteris clars a l'hora de definir qui dirigeix les tasques, a la vegada que no es dota amb elements tan bàsics com aigua als voluntaris que participen en l'operació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.