algo de nubes
  • Màx: 18.52°
  • Mín: 8.69°
18°

Comença la renovació d'una nova fase de la vella xarxa de clavegueram

L'Ajuntament d'Artà ha posat en marxa una fase de renovació de la vella xarxa de clavegueram del poble, molt deteriorada a causa dels anys. La zona afectada és la que comprèn del carrer Pontarró al carrer de Son Servera.

Les obres de remodelació d'aquest tram de la xarxa del clvegueram ja han estat adjudicades a l'empresa manacorina, Melchor Mascaró S.A., El pressupost de l'obra és de 75 milions de pessetes i l'Ajuntament d'Artà compta amb un subvenció del 45% del Pla d'Obres i Serveis (POS) del Consell Insular de Mallorca (CIM). La resta serà pagat pels veïns dels carrers on es du a terme la remodelació mitjançant contribucions especials.

Així, també el Consistori artanenc està fent feina amb altres temes relacionats amb l'aigua, com és la instal·lació d'un col·lector per impulsar l'aigua potable a la part alta del poble. Aquesta instal·lació ben prest estarà enllestida.

Pel que fa referència a la xarxa de clavegueram del municipi, és una de les mes velles de Mallorca i és per això que ara s'ha de procedir a la seva renovació per trams arran del seu deteriorament pels molts d'anys que ha estat en funcionament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.