algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Consell Insular presentà la campanya d'etiquetatge de productes en català

El conseller de Cultura i Patrimoni, Damià Pons, conjuntament amb el vicepresident del Govern de Mallorca, Pere Sampol, va presentar ahir la llista d'empreses mallorquines que han accedit a etiquetar els seus productes en català.

Així, el Consell de Mallorca va impulsar una campanya de normalització lingüística que té per objectiu potenciar la presència de la llengua catalana en el món del comerç. Pons es va dirigir als productors que ahir varen assistir a la Misericòrdia, a l'acte de presentació de l'exposició d'etiquetatge en català i a la mostra dels seus productes, per elogiar el seu paper pioner, «amb el qual obren un camí per a la resta de productors», afegí.

«Amb l'etiquetatge en català pretenem que els productes mallorquins s'identifiquin per la seva qualitat, però també perquè utilitzen la llengua de Mallorca», va comentar el vicepresident del Consell de Mallorca, Pere Sampol. El també secretari general del PSM-NM va explicar que la intenció del CIM és la d'apadrinar aquestes empreses amb voluntat de ser mallorquines donant-los suport econòmic. Així, el Govern de Mallorca subvenciona el 30 per cent del cost de facturació de l'etiquetatge de cada producte, amb una quantitat màxima de 200.000 pessetes. Ara per ara, el Consell compta amb una partida de quatre milions de pessetes. A més, s'ajudarà els empresaris promocionant els seus productes des de les oficines turístiques. A la presentació també hi va assistir el vicepresident d'ADEC, Albert Vidal, qui va explicar l'experiència del Principat de Catalunya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.