algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

L'EMT planteja millorar l'atenció als usuaris dels aparcaments de Gesa

El guàrdia jurat informarà als usuaris del recorregut dels autobusos

El primer aparcament que encara és de franc i que ha habilitat l'Ajuntament de Palma a l'entrada de la ciutat, vora Gesa, continua sense atreure el potencial client.

Ahir matí, només els treballadors de Gesa i de Trànsit s'acostaren fins al solar per deixar el seu vehicle. Això sí, la xifra augmentà lleugerament si es compara amb la del dia anterior, dia de la inauguració: 39 cotxes era el nombre de tiquets que havia repartit el guàrdia jurat del torn de matí. Era la vigilant de l'horabaixa, Rosa Baz, la que els recomptava. Estava tota acalorada perquè a la caseta no tenen aire condicionat. De dia, calor i de nit, fosca. A les set de l'horabaixa ja no hi veuen i, encara que tanquen l'aparcament a les nou del vespre, tampoc no hi tenen llum, ni telèfon.

Després de les tres de l'horabaixa, el solar queda pràcticament buit. En ser aquesta hora només quedaven sis cotxes en el solar i un era de la guàrdia jurat. Ara bé, de companyia, en tenia na Rosa. Dos homes bastant majors d'edat es disputaven el nou aparcament. Tots dos volien fer d'aparcadors oficials.

El matí, el més gras havia treballat tot sol, però a l'horabaixa ja li havia arribat la competència i això preocupava na Rosa. «Ja ho he intentat, però no se'n volen anar. Ara el que més por em fa és que no venguin els ionquis. Ells m'han explicat que han vengut aquí perquè els ionquis els han tret dels altres aparcaments i s'han quedat sense feina. Imagina que venen a partir de les set, quan ja fa fosca».

A aquest assumpte el regidor de Circulació de l'Ajuntament de Palma, Joan Bauzà, li restava transcendència. Bauzà insistia en el fet que, allà, no hi mancava cap guàrdia jurat més: «Per què han de pensar en robatoris si només hi ha una porta d'entrada i de sortida? Crec que amb un guàrdia jurat la vigilància està més que assegurada».

No obstant això, les millores arriben, encara que ara només afectaran el servei d'autobús gratuït que s'adjunta al tiquet de l'aparcament. De fet, és l'EMT l'encarregada de gestionar i d'administrar el servei.

Distintiu  

Així, tenen pensat col·locar un distintiu identificatiu a totes les parades vinculades amb els aparcaments oberts per l'Ajuntament i amb el recinte que aquest divendres s'obrirà també devora Gesa. A més a més, el guàrdia jurat informarà el client del recorregut dels autobusos i li entregarà un fulletó explicatiu.

D'altra banda, el regidor Joan Bauzà comentà que aquest divendres obriran l'aparcament que també s'ubica vora Gesa i que estudien habilitar-ne un a la Teulera, un altre a Cas Capiscol, un vora l'autopista d'Inca i un altre al camí de Jesús.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.