cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
13°

Detenen dos tiqueters que atracaren cinc establiments en el nord de Mallorca

Els joves amenaçaven les víctimes amb una navalla esmolada

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Pollença va detenir els dos atracadors que a finals d'agost presumptament assaltaren cinc negocis de la zona nord de l'Illa, en concret dues agències de canvi i tres souvenirs i que des de l'inici de les seves activitats delictives estaven essent cercats per la contrada.

Els detinguts responen als noms de Carlos O.O, de 22 anys, i Óscar Manuel P.I., de 25 anys, i treballaven com a tiqueters. Els dos presumptes autors dels delictes residien a la zona de Las Gaviotas d'Alcúdia, on compartien un apartament.

L'Oficina Perifèrica de Comunicació de la 313 comandància palmesana facilità ahir els detalls de l'operació.

Els robatoris amb intimidació es produïren entre els dies 21 i 28 d'agost i en tots els casos la forma de cometre els actes delictius emprada pels atracadors va ser molt semblant. Can Picafort, Cala Rajada, les platges de Muro, Alcúdia i Palmanova varen ser els nuclis turístics destriats pels atracadors. Mentre un dels membres de la parella amenaçava el dependent amb una navalla, l'altre procedia al buidatge de les caixes registradores.

En les investigacions varen participar membres de la Policia Judicial de Palma, Pollença i Manacor, que varen comparar el sistema de treball dels delinqüents amb altres actes delictius a la zona, amb la finalitat d'anar eliminant sospitosos i centrar les investigacions en un nombre reduït de sospitosos que va desembocar en la detenció dels dos joves.

Els dos es guanyaven la vida, al marge de les seves activitats delictives, com a tiqueters. La Guàrdia Civil va obtenir una ordre judicial d'entrada i escorcoll de l'apartament que compartien i en el decurs de la inspecció es va trobar una de les navalles emprades en els atracaments i roba que els detinguts empraven quan els realitzaven.

En la informació facilitada per l'OPC s'afegeix que els dos detinguts compten amb nombrosos antecedents policials i tràfic d'estupefaents, encara que es desconeix si són consumidors habituals d'aquestes substàncies.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.