nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Hisenda ha efectuat les devolucions d'IRPF a 80.000 contribuents

Un 35'5 per cent dels contribuents balears amb dret a devolució de l'impost sobre la renda ja disposen de la quantia que els hi havia de retornar Hisenda corresponent a l'exercici 1997.

Concretament, Hisenda ha efectuat la devolució a 80.190 contribuents balears, que han rebut 6.258 milions de pessetes. Aquest import representa un 28'7 per cent del volum global que l'Agència Tributària ha de tornar a les Illes. La quantia mitjana de les devolucions efectuades fins ara és de 78.000 pessetes

D'aquí al 31 de desembre, Hisenda ha de retornar la pràctica totalitat de les devolucions pendents, segons el compromís que ja adquirí durant la campanya anterior.

De fet, l'objectiu d'enguany ha estat agilitzar el ritme de les devolucions, pel que aquestes ja s'iniciaren abans del 30 de juny, el dia límit per formalitzar la declaració de l'IRPF en el cas de les negatives o amb dret a devolució. Això va permetre que a mitjan juliol prop de 50.000 contribuents ja poguessin disposar de l'import de l'IRPF que Hisenda els havia de retornar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.